WSET - Középfokú tanfolyam

Forrás:

Cimkék:
borkóstolás, borstílusok, szőlőfajták

Szerző(k):
Mészáros Gabriella, Rohály Gábor

Közreműködő(k):
Felelős kiadó: dr Czeglédi László, Készült: az Eszterházy Károly Főiskola nyomdájában, Egerben, Vezető: Kérészy László, Műszaki szerkesztő: Nagy Sándorné

Megjelenés:
Eger, 2012

Kód:
39

Pályázat:
TÁMOP-4.1.2.A/2-10/1-2010-0009

Nyelv:

Tankönyvtár:
http://www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tamop412A/2010-0009_39/WSET_-_Kozepfokutanfolyam_1_1.html

Tananyag leírása:
A hallgató megismerkedik a borkóstolás technikájával és vizsgálati módszereivel, illetve ennek fiziológiai jellemzőivel. Ezen túlmenően betekintést nyer a borfajták jellemzőibe , illetve elsajátítja a borok kiválasztásának főbb módszertani elveit.