Cimkék:
borkóstolás, borstílusok, szőlőfajták
Szerző(k):
Mészáros Gabriella, Rohály Gábor
Közreműködő(k):
Felelős kiadó: dr Czeglédi László, Készült: az Eszterházy Károly Főiskola nyomdájában, Egerben, Vezető: Kérészy László, Műszaki szerkesztő: Nagy Sándorné
Megjelenés:
Eger, 2012
Kód:
39
Pályázat:
TÁMOP-4.1.2.A/2-10/1-2010-0009
Nyelv:
Tankönyvtár:
http://www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tamop412A/2010-0009_39/WSET_-_Kozepfokutanfolyam_1_1.html
Tananyag leírása:
A hallgató megismerkedik a borkóstolás technikájával és vizsgálati módszereivel, illetve ennek fiziológiai jellemzőivel. Ezen túlmenően betekintést nyer a borfajták jellemzőibe , illetve elsajátítja a borok kiválasztásának főbb módszertani elveit.