The culture of grape cultivation and wine production

Forrás:

Cimkék:
the sources of Hungarian wine production in antiquity, the Middle Ages and the modern age, knowledge inherited from fathers to sons, the extension of professional knowledge, the cultivation of land

Szerző(k):
Csoma Zsigmond

Közreműködő(k):
Felelős kiadó: dr Czeglédi László, Készült: az Eszterházy Károly Főiskola nyomdájában, Egerben, Vezető: Kérészy László, Műszaki szerkesztő: Nagy Sándorné

Megjelenés:
Eger, 2012

Kód:
37

Pályázat:
TÁMOP-4.1.2.A/2-10/1-2010-0009

Nyelv:
angol

Tankönyvtár:
http://www.tankonyvtar.hu/en/tartalom/tamop412A/2010-0009_37/adatok.html

Tankönyvtár:
https://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/bitstream/handle/123456789/3161/The_culture_of_grape_cultivation_and_wine_production.pdf?sequence=1&isAllowed=y

Tananyag leírása:
The book deals with the development and the historical etnography ofHungarian grape and wine production as well as with the history of its wine-culture. It shows themulticoloured relationships and effects in the heart of Europe, the Carpathian basin between northand south, east and west.