Cimkék:
the sources of Hungarian wine production in antiquity, the Middle Ages and the modern age, knowledge inherited from fathers to sons, the extension of professional knowledge, the cultivation of land
Szerző(k):
Csoma Zsigmond
Közreműködő(k):
Felelős kiadó: dr Czeglédi László, Készült: az Eszterházy Károly Főiskola nyomdájában, Egerben, Vezető: Kérészy László, Műszaki szerkesztő: Nagy Sándorné
Megjelenés:
Eger, 2012
Kód:
37
Pályázat:
TÁMOP-4.1.2.A/2-10/1-2010-0009
Nyelv:
angol
Tankönyvtár:
http://www.tankonyvtar.hu/en/tartalom/tamop412A/2010-0009_37/adatok.html
Tananyag leírása:
The book deals with the development and the historical etnography ofHungarian grape and wine production as well as with the history of its wine-culture. It shows themulticoloured relationships and effects in the heart of Europe, the Carpathian basin between northand south, east and west.