Cimkék:
bor érlelése, bor összetétele, borkóstolás, borkultúra, bor és gasztrnonómia, borkereskedelem
Szerző(k):
Murányiné Zagyvai Márta
Közreműködő(k):
Felelős kiadó: dr Czeglédi László, Készült: az Eszterházy Károly Főiskola nyomdájában, Egerben, Vezető: Kérészy László, Műszaki szerkesztő: Nagy Sándorné
Megjelenés:
Eger, 2012
Kód:
06
Pályázat:
TÁMOP-4.1.2.A/2-10/1-2010-0009
Nyelv:
Tankönyvtár:
http://www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tamop412A/2010-0009_06/adatok.html
Tananyag leírása:
A szakmai idegen nyelv (német) tananyag azzal a céllal jött létre, hogy segítséget nyújtson azon hallgatóknak és nyelvtanár kollégáknak, akik a borászati szaknyelvet és az ehhez kapcsolódó határterületek szaknyelvét kontrasztív lexikai/terminológiai, grammatikai és (inter)kulturális szempontból kívánják megismerni, ill. megismertetni.