Gasztronómia

Forrás:

Cimkék:
gasztronómia, magyar konyha, nemzeti konyhák, vallási étkezési előírások,, italfajták, vendéglátás

Szerző(k):
Farkas Attila

Közreműködő(k):
Felelős kiadó: dr Czeglédi László, Készült: az Eszterházy Károly Főiskola nyomdájában, Egerben, Vezető: Kérészy László, Műszaki szerkesztő: Nagy Sándorné

Megjelenés:
Eger, 2012

Kód:
18

Pályázat:
TÁMOP-4.1.2.A/2-10/1-2010-0009

Nyelv:

Tankönyvtár:
http://www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tamop412A/2010-0009_18/adatok.html

docplayer :
http://docplayer.hu/978101-Gasztronomia-farkas-attila.html

Tananyag leírása:
A tananyag célja, hogy a hallgatók a gasztronómia keretein belül olyangyakorlatias tananyaghoz juthassanak, mely későbbi munkájukhoz is nélkülözhetetlen. A leckékelsajátítása során a hallgató megismerkedik a hazai, nemzeti, valamint az egyes vallások étkezésselkapcsolatos szabályaival. Ezen kívül betekintést nyernek a helyes vendéglátási, illetve kiszolgálásiszabályokra, mindezt mai, modern környezetben.