Élelmiszerbiztonság, -ellenőrzés, eredetvédelem

Forrás:

Cimkék:
élelmiszerbiztonság, élelmiszerellenőrzés, eredetvédelem

Szerző(k):
Gál Péter, Kiss Attila

Közreműködő(k):
Felelős kiadó: dr Czeglédi László, Készült: az Eszterházy Károly Főiskola nyomdájában, Egerben, Vezető: Kérészy László, Műszaki szerkesztő: Nagy Sándorné

Megjelenés:
Eger, 2012

Kód:
09

Pályázat:
TÁMOP-4.1.2.A/2-10/1-2010-0009

Nyelv:

Tankönyvtár:
http://www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tamop412A/2010-0009_09/adatok.html

Tananyag leírása:
A tananyagban az alapvető szőlészeti-borászati jelenségből kiindulvaismerhetjük meg az eredetvédelem szakmai tartalmát, közgazdasági értelmét, jelenlétét ajogrendszerben, valamint megvalósulását a gyakorlatban.