Cimkék:
élelmiszerbiztonság, élelmiszerellenőrzés, eredetvédelem
Szerző(k):
Gál Péter, Kiss Attila
Közreműködő(k):
Felelős kiadó: dr Czeglédi László, Készült: az Eszterházy Károly Főiskola nyomdájában, Egerben, Vezető: Kérészy László, Műszaki szerkesztő: Nagy Sándorné
Megjelenés:
Eger, 2012
Kód:
09
Pályázat:
TÁMOP-4.1.2.A/2-10/1-2010-0009
Nyelv:
Tankönyvtár:
http://www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tamop412A/2010-0009_09/adatok.html
Tananyag leírása:
A tananyagban az alapvető szőlészeti-borászati jelenségből kiindulvaismerhetjük meg az eredetvédelem szakmai tartalmát, közgazdasági értelmét, jelenlétét ajogrendszerben, valamint megvalósulását a gyakorlatban.