Cultura del vino 1

Forrás:

Cimkék:
bor, borkészítés, Olaszország, országismeret, címkézés, fehérbor, vörösbor, vino bianco, vino rosso, etichetta, vite, uva, vino, vinificazione

Szerző(k):
Bujdosó Judit

Közreműködő(k):
Felelős kiadó: dr Czeglédi László, Készült: az Eszterházy Károly Főiskola nyomdájában, Egerben, Vezető: Kérészy László, Műszaki szerkesztő: Nagy Sándorné

Megjelenés:
Eger, 2012

Kód:
31

Pályázat:
TÁMOP-4.1.2.A/2-10/1-2010-0009

Nyelv:

Tankönyvtár:
http://www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tamop412A/2010-0009_31/adatok.html

Tananyag leírása:
A kurzus célja, hogy a hallgatók elérjék a Közös Európai Referenciakeret hatfokú skálájának második szintjét, azaz az A2-es szintet mind a négy nyelvi alapkészségben (hallott szöveg értés, olvasott szöveg értés, beszédkészség – szóbeli kifejezőkészség és íráskészség – írásbeli kifejezőkészség), valamint a hallgatók idegen nyelvi kommunikatív kompetenciájának megalapozása és fejlesztése, azzal a céllal, hogy képesek legyenek a borászathoz, borkultúrához tartozó nyelvhasználat elsajátítására, egyszerűbb szakmai szövegek olvasására, hallgatására. Az első félév célja az alapszókincs megismerése