Bortechnológiai folyamatok és kémiai alapjaik

Forrás:

Cimkék:
kémia, borkezelés, szőlőfeldolgozás, boranalitika

Szerző(k):
Kállay Miklós, Rácz László

Közreműködő(k):
Felelős kiadó: dr Czeglédi László, Készült: az Eszterházy Károly Főiskola nyomdájában, Egerben, Vezető: Kérészy László, Műszaki szerkesztő: Nagy Sándorné

Megjelenés:
Eger, 2012

Kód:
01

Pályázat:
TÁMOP-4.1.2.A/2-10/1-2010-0009

Nyelv:

Tankönyvtár:
http://www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tamop412A/2010-0009_01/adatok.html

Tananyag leírása:
A tankönyv célja a szőlő érésének, a must készítésének, az erjedési ésa bor érési folyamataiban lejátszódó kémiai vonatkozású ismeretanyagok átadása.