Cimkék:
borminősítés, borgasztronómia, borhungarikum, borgallikumok
Szerző(k):
Dula Bence, Mészáros Gabriella, Rohály Gábor
Közreműködő(k):
Felelős kiadó: dr Czeglédi László, Készült: az Eszterházy Károly Főiskola nyomdájában, Egerben, Vezető: Kérészy László, Műszaki szerkesztő: Nagy Sándorné
Megjelenés:
Eger, 2012
Kód:
10
Pályázat:
TÁMOP-4.1.2.A/2-10/1-2010-0009
Nyelv:
Tankönyvtár:
http://www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tamop412A/2010-0009_10/adatok.html
Tananyag leírása:
A tananyag célja, hogy a hallgatók megismerjék a borminősítésjellemzőit, a bor ételek mellett betöltött szerepét, valamint a hazai és a francia borkészítés terénmegmutatkozó egyediségeket.