Borminősítés, borgasztronómia, borhungarikumok és -gallikumok

Forrás:

Cimkék:
borminősítés, borgasztronómia, borhungarikum, borgallikumok

Szerző(k):
Dula Bence, Mészáros Gabriella, Rohály Gábor

Közreműködő(k):
Felelős kiadó: dr Czeglédi László, Készült: az Eszterházy Károly Főiskola nyomdájában, Egerben, Vezető: Kérészy László, Műszaki szerkesztő: Nagy Sándorné

Megjelenés:
Eger, 2012

Kód:
10

Pályázat:
TÁMOP-4.1.2.A/2-10/1-2010-0009

Nyelv:

Tankönyvtár:
http://www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tamop412A/2010-0009_10/adatok.html

Tananyag leírása:
A tananyag célja, hogy a hallgatók megismerjék a borminősítésjellemzőit, a bor ételek mellett betöltött szerepét, valamint a hazai és a francia borkészítés terénmegmutatkozó egyediségeket.