Cimkék:
szőlőtermesztés, szőlőfajták, borkészítés, bormarketing, borkészítési technológia
Szerző(k):
Csutorás Csaba, Rácz László
Közreműködő(k):
Felelős kiadó: dr Czeglédi László, Készült: az Eszterházy Károly Főiskola nyomdájában, Egerben, Vezető: Kérészy László, Műszaki szerkesztő: Nagy Sándorné
Megjelenés:
Eger, 2012
Kód:
15
Pályázat:
TÁMOP-4.1.2.A/2-10/1-2010-0009
Nyelv:
Tankönyvtár:
http://www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tamop412A/2010-0009_15/adatok.html
Tananyag leírása:
A tananyag célja, hogy a bortechnológus (fsz.) hallgatók betekintéstkaphassanak a szőlő termesztésének módszereibe, történetébe, megismerhessék annak kultúráragyakorolt hatásait. A leckék elsajátítása során a hallgató megismerkedik a borkészítés napjainkigtörténő fejlődésével, és a bor-ember kapcsolatával.