Borászati technológiák eszközei II.

Forrás:

Cimkék:
borászati technológiák eszközei, hőcserélő berendezések,, kalorikus berendezések, palackozógépek, kapuszálazógépek, címkéző gépek, csomagológépek

Szerző(k):
Harasztiné Lajtár Klára

Közreműködő(k):
Felelős kiadó: dr Czeglédi László, Készült: az Eszterházy Károly Főiskola nyomdájában, Egerben, Vezető: Kérészy László, Műszaki szerkesztő: Nagy Sándorné

Megjelenés:
Eger, 2012

Kód:
03

Pályázat:
TÁMOP-4.1.2.A/2-10/1-2010-0009

Nyelv:

Tankönyvtár:
http://www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tamop412A/2010-0009_03/adatok.html

Tananyag leírása:
A tananyag célja, hogy olyan bortechnológusi szakembereket képezzen,akik a borászati üzemekben, családi vállalkozásokban, kisebb üzemekben önállóan el fogják tudnivégezni a szőlőfeldolgozását, a mustkezelését, az erjesztését és a bor kezelését a technológiasegítségével. Betekintést nyerhetnek a borok palackozásában a higiéniai és esztétikai szempontokfigyelembevételével.