Borászati mikrobiológia

Forrás:

Cimkék:
borászat, mikrobiológia, vírusok, gombák, borélesztők, borbetegségek

Szerző(k):
Naár Zoltán, Szarvas József

Közreműködő(k):
Felelős kiadó: dr Czeglédi László, Készült: az Eszterházy Károly Főiskola nyomdájában, Egerben, Vezető: Kérészy László, Műszaki szerkesztő: Nagy Sándorné

Megjelenés:
Eger, 2012

Kód:
13

Pályázat:
TÁMOP-4.1.2.A/2-10/1-2010-0009

Nyelv:

Tankönyvtár:
http://www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tamop412A/2010-0009_13/adatok.html

Tananyag leírása:
A tananyag célja a borok előállításának egyik legfontosabb pillére, aborászati mikrobiológia területének naprakész áttekintése és megismertetése ahallgatókkal.