Borászat

Forrás:

Cimkék:
borászat, szőlőérés, szőlőfeldolgozás

Szerző(k):
Pók Tamás, B. Tóth Szabolcs

Közreműködő(k):
Felelős kiadó: dr Czeglédi László, Készült: az Eszterházy Károly Főiskola nyomdájában, Egerben, Vezető: Kérészy László, Műszaki szerkesztő: Nagy Sándorné

Megjelenés:
Eger, 2012

Kód:
14

Pályázat:
TÁMOP-4.1.2.A/2-10/1-2010-0009

Nyelv:

Tankönyvtár:
http://www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tamop412A/2010-0009_14/adatok.html

Tananyag leírása:
A tananyagban megvizsgálják a birtokalapítás gyakorlati aspektusait,egy borászati üzem létesítésének feltételeit, majd áttekintik az üzem tervezésének és méretezésénekszempontjait, a megvalósítás építészeti és borászati összehangolását.Végül szó esik a különfélebortermelési célokról, a szőlőfeldolgozásról, a kész végtermékről