Cimkék:
borfogyasztás, vendéglátóipar, hiedelmek, borgasztronómia
Szerző(k):
Dula Bence
Közreműködő(k):
Felelős kiadó: dr Czeglédi László, Készült: az Eszterházy Károly Főiskola nyomdájában, Egerben, Vezető: Kérészy László, Műszaki szerkesztő: Nagy Sándorné
Megjelenés:
Eger, 2012
Kód:
27
Pályázat:
TÁMOP-4.1.2.A/2-10/1-2010-0009
Nyelv:
Tankönyvtár:
http://www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tamop412A/2010-0009_27/adatok.html
Tananyag leírása:
A hallgató megismerkedik a kulturált borfogyasztás alapelveivel.Betekintést nyer a bor és a gasztronómia kapcsolódási lehetőségeibe, illetve elmélyül ennekvendéglátóiparban betöltött szerepével